Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Anıtkabir Mezar Odası : Anıtkabir : Atatürk'ün çok gizli tutulan ve girmesi yasak olan odası!

Anıtkabir Mezar Odası : Anıtkabir : Atatürk'ün çok gizli tutulan ve girmesi yasak olan odası!. Mezar odası'nda, kapısında ve müze koridorlarında askerler nöbet tutmuyor. 4.3 erkek ve kadın heykel grupları. Anıtkabir'de bulunan, gazi mustafa kemal atatürk'ün mezar odası. Mezar odasının kapısında ve müze koridorlarında askerler nöbet tutmaktadır. Atatürk'ün naaşı, mozolenin zemin katında doğrudan doğruya toprağa kazılmış bir mezarda bulunmaktadır.

Lượt xem 181 n2030 năm trước. Bu kadar ziyaretçilere yasak olan ve anıtkabir'deki yasak oda olarak bilinen odada atatürk'ün bedeni toprağa verildi. Anıtkabir komutanlığınca, büyük önder atatürk'ün ebedi istirahatgahının ve içindeki eserlerin korunmasına büyük özen gösteriliyor. Anıtkabir'in anıt mezar bölümünün ön cephesinden görünümü. İşte atatürk ün anitkabi̇r deki̇ mezar odasi youtube.

Anıtkabir Atatürk Mezar Odası Özellikleri Nelerdir ...
Anıtkabir Atatürk Mezar Odası Özellikleri Nelerdir ... from www.ozelliklerinedir.com
Lượt xem 181 n2030 năm trước. Anıtkabir'de lahit taşının tam altına denk gelen odada büyük önder atatürk'ün mezarı yer alıyor. Bu kadar ziyaretçilere yasak olan ve anıtkabir'deki yasak oda olarak bilinen odada atatürk'ün bedeni toprağa verildi. Atatürk'ün aziz naaş'ı i̇slami usullere uygun olarak anıtkabir'deki bu mezar odasına defnedilmiştir. Galeri alanında atatürk'ün mezar odası da bulunuyor. Atatürk'ün çok gizli tutulan ve girmesi yasak olan odası! Olarak getirilen tek parça kırmızı mermerden yapılan sembolik lahit taşının tam 7 metre altında bulunan mezar odası, osmanlı mimarisine uygun olarak sekizgen biçimde dizayn anıtkabir'deki mezar odası. Atatürk'ün naaşının mezar odasına defninin nasıl olduğunu ve mezar odası ile ilgili bilgilerin anlatımını dinleyin.

Video görüntüleri yok denecek kadar az.

Anıtkabir'de atatürk'ün kabrinden başka başka mezarlarda var. Selçuklu ve osmanlı mimarisi tarzında sekizg. Atatürk'ün aziz naaş'ı i̇slami usullere uygun olarak anıtkabir'deki bu mezar odasına defnedilmiştir. Olarak getirilen tek parça kırmızı mermerden yapılan sembolik lahit taşının tam 7 metre altında bulunan mezar odası, osmanlı mimarisine uygun olarak sekizgen biçimde dizayn anıtkabir'deki mezar odası. Anıtkabir'de ayrıca i̇smet i̇nönü'nün lahdi ve tam altında mezar odası, sinevizyon salonu, anıtkabir kütüphanesi de yer alıyor. Anıtkabir atatürk mezar odası türkiyenin en kapsamlı gezi sitesine özel olarak anlatımı gerçekleştirilmiştir. Anıtkabir atatürk'ün mezar odası'yla i̇lgili bilinmeyenler. Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir. #gazimustafakemalatatürk türk silahlı kuvvetlerince yapılan. Mezar odası kare olup, kesik pramidal tavanla örtülüdür. Atatürk'ün anıtkabir'deki halka açık olmayan mezar sanduka odası. Selçuklu ve osmanlı mimarisi tarzında sekizgen planlı. Ana sayfa » popüler tarih » görsel tarih » anıtkabir mezar odası. Lượt xem 181 n2030 năm trước.

Anıtkabirdeki mezar odasının özelliği anıtkabirdeki mezar odası atatürk'ün mezar odası atatürk'ün mezar odası hakkında bilgi. 24 ağustos 2018 cuma günü yaptığımız anıtkabir ziyaretinde çektim bu videoyu. Atatürk'ün naaşı, mozolenin zemin katında doğrudan doğruya toprağa kazılmış bir mezarda bulunmaktadır. Anıtkabir'de lahit taşının tam altına denk gelen odada büyük önder atatürk'ün mezarı yer alıyor. Lượt xem 181 n2030 năm trước.

Mezar Odası'ndan yeni görüntüler - Son Dakika Güncel Haberler
Mezar Odası'ndan yeni görüntüler - Son Dakika Güncel Haberler from icube.milliyet.com.tr
Anıtkabir'de lahit taşının tam altına denk gelen odada büyük önder atatürk'ün mezarı yer alıyor. Anıtkabir'de ayrıca i̇smet i̇nönü'nün lahdi ve tam altında mezar odası, sinevizyon salonu, anıtkabir kütüphanesi de yer alıyor. Mezar odası kare olup, kesik pramidal tavanla örtülüdür. Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir. mustafa kemal atatürk atatürk'ün ebedi istirahatgâhı: Video görüntüleri yok denecek kadar az. Anıtkabir mezar odası açıklaması anıtkabir burial chamber travel. Atatürk'ün anıtkabir'deki mezarına ait fotoğrafları genelkurmay başkanlığı'nca yayınlandı. Anıtkabir'de lahit taşının tam altına denk gelen odada büyük önder atatürk'ün mezarı yer alıyor.

Mezar odası'nın kapıları genelkurmay'ın izniyle açılıyor.

Ana sayfa » popüler tarih » görsel tarih » anıtkabir mezar odası. Anıtkabir atatürk'ün mezar odası'yla i̇lgili bilinmeyenler. Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir. atatürk'ün naaşının mezar odasına defninin nasıl olduğunu ve mezar odası ile ilgili bilgilerin anlatımını dinleyin. Büyük ölülere matem gerekmez,fikirlerine bağlılık gerekir.#gazimustafakemalatatürktürk silahlı kuvvetlerince yapılan tatbikatlar, gösteriler ve eğitimler. Atatürk'ün naaşının mezar odasına defninin nasıl olduğunu ve mezar odası ile ilgili bilgilerin anlatımını dinleyin. Mezar odasının kapısında ve müze koridorlarında askerler nöbet tutmaktadır. İşte atatürk ün anitkabi̇r deki̇ mezar odasi youtube. Anıtkabir mezar odası açıklaması anıtkabir burial chamber travel. Anıtkabir'in anıt mezar bölümünün ön cephesinden görünümü. Mezar odası'nın kapıları genelkurmay'ın izniyle açılıyor. Anıtkabir'de lahit taşının tam altına denk gelen odada büyük önder atatürk'ün mezarı yer alıyor. Anıtkabir komutanlığınca, büyük önder atatürk'ün ebedi istirahatgahının ve içindeki eserlerin korunmasına büyük özen gösteriliyor. Atatürk'ün çok gizli tutulan ve girmesi yasak olan odası!

Atatürk'ün naaşı, mozolenin zemin katında doğrudan doğruya toprağa kazılmış bir mezarda bulunmaktadır. Anıtkabir'de lahit taşının tam altına denk gelen odada büyük önder atatürk'ün mezarı yer alıyor. Mezar odası'nda, kapısında ve müze koridorlarında askerler nöbet tutmuyor. Atatürk'ün anıtkabir'deki halka açık olmayan mezar sanduka odası. Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir. atatürkün mezar odası ve müthiş anlatım.

Anıtkabir ziyareti, Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi ...
Anıtkabir ziyareti, Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi ... from i.ytimg.com
Anıtkabir'de atatürk'ün kabrinden başka başka mezarlarda var. Mezar odası kare olup, kesik pramidal tavanla örtülüdür. Mezar odasının kapısında ve müze koridorlarında askerler nöbet tutmaktadır. Atatürk'ün anıtkabir'deki halka açık olmayan mezar sanduka odası. İşte atatürk ün anitkabi̇r deki̇ mezar odasi youtube. Anıtkabir atatürk mezar odası türkiyenin en kapsamlı gezi sitesine özel olarak anlatımı gerçekleştirilmiştir. Atatürk'ün naaşı, mozolenin zemin katında doğrudan doğruya toprağa kazılmış bir mezarda bulunmaktadır. Atatürk'ün naaşının mezar odasına defninin nasıl olduğunu ve mezar odası ile ilgili bilgilerin anlatımını dinleyin.

Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir. anıtkabir mezar odasının yapısı.

Mezar odasının kapısında ve müze koridorlarında askerler nöbet tutmaktadır. Anıtkabir'de lahit taşının tam altına denk gelen odada büyük önder atatürk'ün mezarı yer alıyor. Anıtkabir'de ayrıca i̇smet i̇nönü'nün lahdi ve tam altında mezar odası, sinevizyon salonu, anıtkabir kütüphanesi de yer alıyor. Büyük ölülere matem gerekmez,fikirlerine bağlılık gerekir.#gazimustafakemalatatürktürk silahlı kuvvetlerince yapılan tatbikatlar, gösteriler ve eğitimler. Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir. atatürk'ün naaşının mezar odasına defninin nasıl olduğunu ve mezar odası ile ilgili bilgilerin anlatımını dinleyin. Anıtkabir'de lahit taşının tam altına denk gelen odada büyük önder atatürk'ün mezarı yer alıyor. Beyaz granit kaplı zemin üzerinde kıble yönünde sanduka yer almaktadır. Anıtkabir atatürk'ün mezar odası'yla i̇lgili bilinmeyenler. Anıtkabir mezar odası açıklaması anıtkabir burial chamber travel. İşte atatürk ün anitkabi̇r deki̇ mezar odasi youtube. Anıtkabir'de atatürk'ün kabrinden başka başka mezarlarda var. İşte atatürk'ün anıtkabir'deki mezar odası. Anıtkabir'de bulunan, gazi mustafa kemal atatürk'ün mezar odası.

24 ağustos 2018 cuma günü yaptığımız anıtkabir ziyaretinde çektim bu videoyu anıtkabir. Mezar odası'nın kapıları genelkurmay'ın izniyle açılıyor.